FLORS DE BACH, AROMATERAPIA I HOMEOPATIA

 

A través de l’homeopatia, les Flors de Bach i l’aromateràpia es poden tractar tot tipus de patologies minimitzant els efectes secundaris.

LES FLORS DE BACH són una teràpia basada en els ensenyaments de la homeòpata Edward Bach per tractar sentiments i emocions no desitjades pels pacients a base de preparats naturals.

Les flors s’assequen al sol o es posen a bullir fins obtenir un líquid que s’administra en dosis molt petites però freqüents durant un període variable fins aconseguir l’efecte desitjat.

En FARMÀCIA Pararols podem donar-te consells homeopàtics per tractar qualsevol patologia física o psicològica de forma natural i sense efectes secundaris, els tractaments són personalitzats.

La HOMEOPATIA és apta per a tot tipus de persones incloent nadons, embarassades o persones polimedicades.

Les Flors de Bach, la Homeopatia i l’Aromateràpia són teràpies naturals amb una base d’actuació diferent una de l’altra. No es tracta d’alguna cosa místic, màgic ni esotèric. Es tracta d’una teràpia natural vibracional. És una teràpia holística, el que significa que es relacionen les pautes emocionals o mentals amb determinats símptomes o malalties físiques.