Yogi Tea molt més que un te

Quina classe d’infusió és el Yogi Tea?

És un producte saludable. Té un sabor intens i especiat a causa de la combinació de les seves cinc espècies: clau, cardamomo, pebre negre, canyella i gingebre, i resulta energètica i estimulant, sobretot si porta te negre.

Aquestes cinc espècies són utilitzades àmpliament en la medicina tradicional i se’ls atribueixen múltiples propietats medicinals. Entre els beneficis comprovats podem explicar efectes antioxidants, antiinflamatoris, regeneradors, equilibradors i algunes fins i tot es consideren estimulants del metabolisme.

En Farmàcia Cristina Pararols Valldaura tenim una gran varietat i podem aconsellar-vos sobre la infusió més adequada. Us les recomanem.

Més enllà de les seves propietats medicinals, és una infusió amb un sabor molt reconfortant i càlid, fa fàcil comprendre per què el seu consum està tan associat a la pràctica del ioga i la meditació.

Us convidem a que navegueu per la web de Yogitea i conegueu la filosofia i virtuts de la saviesa índia del Ayurveda i els beneficis de les infusions.

www.yogitea.com/es/products

 

Farmàcia Llic. Cristina Pararols Valldaura · Avda. Coll del Portell, 55 · 08024 Barcelona · Tel. 932846900 info@farmaciapararols.cat