El refredat i la grip dues de les malalties infeccioses més comunes. Per què recorrem als medicaments homeopàtics?

Les malalties comunes més freqüents, segons estudi Global GfK empresa especialitzada en estudis de mercat. Avalats per la Societat Espanyola de Medicina d’Atenció Primària (SEMERGEN), són:

Refredats, tos, mal de coll, infecció de les vies respiratòries o grip. Un 53% dels espanyols ha sofert en els últims dotze mesos.

Dolor en les articulacions. Un 39% s’ha vist afectat en els últims dotze mesos.

Les principals causes per les quals els espanyols creuen contreure el refredat comú o la grip són: els canvis bruscs de temperatura (57,5%), per contagi en l’entorn familiar (32,9%) o laboral (20,7%) i per tenir les defenses de l’organisme baixes (23,1%).

L’homeopatia és eficaç per tractar els símptomes gripals, convertint-se en una aliada per a tota la família durant els becs de grip o a la primavera o tardor, estacions on els processos gripals solen ser freqüents.
Per què els espanyols recorrem cada vegada més als medicaments homeopàtics en el tractament per a la grip?

Per l’eficàcia, que no s’han descrit efectes secundaris rellevants associats a la seva presa i la possibilitat d’utilitzar-los durant l’embaràs o quan està limitada la presa d’altres medicaments. Per aquestes i altres raons, són recomanats en pediatria, pacients polimedicats o persones majors.

Fuente.www.boiron.es