PROTECTOR SOLAR

Ja gairebé estem a PRIMAVERA i és molt important PROTEGIR LA NOSTRA PELL DEL SOL i evitar així l’aparició de TAQUES, el ENVELLIMENT PREMATUR de la pell o un futur càncer, això per la contínua exposició als raigs UV. En FARMÀCIA Pararols et lliurem alguns consells:

Protecció solar:

1- aplica’t el bloquejador AMB ANTICIPACIÓ

La principal recomanació és protegir les parts de la pell que s’exposen al sol amb cremes hidratants i protectores de factor 20. O de factor 50 si la pell és molt blanca o sensible. A més, LES DONES de considerar el fet que en l’actualitat hi ha línies de maquillatge que han incorporat a la seva formulació la protecció solar i protectors solars ANTIEDAT. En qualsevol cas, l’aplicació de protectors solars s’ha de fer 30 minuts abans d’exposar-se al sol i cada dues hores si està més temps en ella.

2- PROTEGEIX-TE SEMPRE, FINS I TOT QUAN NO HAGI SOL

Protegir amb bloquejador en dies ennuvolats, ja que els raigs UV igual penetren la capa d’ozó.

3- PRESA LES PRECAUCIONS NECESSÀRIES

Si vas a la serralada oa la platja, augmenta el risc a l’exposició solar. Has APLICAR DE MANERA MÉS CONTINUA L’PROTECTOR SOLAR.

4- MOLT DE COMPTE AMB ELS NENS

Evitar exposar al sol per períodes perllongats a nens menors de 2 anys. Recorda que la seva pell és molt més sensible.

5- I SI ETS ESPORTISTA

Abans de exercitar-a l’aire lliure, posa’t una gorra i aplica un bon protector solar.

6-ULL ALS COSMÈTICS

Una recomanació important és la d’evitar l’ús de productes cosmètics que continguin retinoics o tinguin un efecte peeling si es va a passar temps al sol, ja que aquests sensibilitzen la pell i afavoreixen les cremades.

COM TRIAR EL bronzejador ADEQUAT?

Conèixer el tipus de pell és fonamental per a triar la protecció adequada.

A Farmàcia Pararols t’aconsellem, tenim cura de la teva salut