Bee Radiant la nova crema antiedat de Apivita

APIVITA ens va presentar: BEE RADIANT pell redensificada i nodrida amb textura ultra-lleugera. ANTIEDAT i fins a un 98% de Ingredients Naturals.

Us anem a mostrar la nova crema que ens ofereix APIVITA: BEE RADIANT i us parlarem també dels altres productes que ens ofereix la gamma.

– CREMA il·luminadora DEFENSA ANTIEDAT – TEXTURA LLEUGERA

Aquesta crema de textura lleugera, amb Cèl·lules Mare de Tija De Naranjo restaura la lluminositat en combinar una ACCIÓ ANTIEDAT i atenuant l’MICRO-RELLEU DE LA PELL.

  • Les cèl·lules mare de tija de taronger milloren el micro-relleu de la pell i restauren el seu aspecte saludable i juvenil.
  • El Crocus Crisanto prevé i suavitza les arrugues, al mateix temps que preserva la fermesa i l’elasticitat de la pell.
  • La combinació de minerals naturals millora la lluminositat de la pell i millora el to de color.
  • L’extracte de pròpolis patentat amb les seves propietats antioxidants protegeix enfront dels factors externs i l’envelliment prematur.
  • Els olis d’oliva i magrana, la mel i el ÀCID HIALURÒNIC aporten hidratació i confort.
  • Els olis essencials orgànics d’aranja, clementina verda, bergamota i rosa rejoveneixen, milloren l’estat d’ànim i redueixen l’estrès.

En la línia Bee Radiant, APIVITA ha substituït l’aigua per una infusió de Rosa Mosqueta Silvestre Grega per les seves propietats ANTIOXIDANTS, ANTI-INFLAMATÒRIES I HIDRATANTS.

– CREMA il·luminadora DEFENSA ANTIEDAT – TEXTURA RICA.

Aquesta crema de TEXTURA ENRIQUIDA amb Cèl·lules mare de tija de taronger restaura la lluminositat en combinar una acció antiedat i atenua el micro-relleu de la pell. Té les mateixes propietats que l’anterior, depèn del teu gust una o altra, en funció de com t’agradi sentir la pell, lleugera i fresca o suau i vellutada.

– SÉRUM IL·LUMINADOR DEFENSA ANTIEDAT amb Cèl·lules mare de tija de taronja i vitamina C, que rejoveneix i revitalitza les cèl·lules de la pell gràcies a la seva fórmula millorada.

96% d’ingredients naturals – Prevenció i reducció d’arrugues – Lluminositat – Uniformitat del to de la pell.

APIVITA ha reemplaçat l’aigua en BEE RADIANT SERUM per una infusió de rosa silvestre de Nymfaio, Florina, per aprofitar les seves propietats antioxidants, antiinflamatòries i hidratants.

– CREMA il·luminadora DE CONTORN D’ULLS DEFENSA ANTIEDAT.

99% d’ingredients naturals – Preveu i atenua les arrugues – Lluminositat i hidratació – Protecció antioxidant.

Aquesta crema també de textura enriquida amb cèl·lules mare de tija de taronger restaura la lluminositat en combinar una potent acció anti-edat.

Si vols una pell més ferma i amb menys arrugues, passa’t per FARMÀCIA Pararols a per el teu producte APIVITA.